Raspberry Maxx frambozendagen 2019

2019 is een bijzonder jaar voor ons. We bestaan namelijk 15 jaar! Er komen allerlei leuke dingen op de agenda, dus hou deze site en de Facebook & instagram in de gaten. Het frambozenontbijt, de buitenpicknick, framnootjes & het nazomeren zullen we natuurlijk sowieso niet overslaan. Voor een bezoekje of een lunch kan ook de proeverij besteld worden. Maak je eigen feestje, met onze lekkernijen.

Frambozenontbijt

Frambozenontbijt #legendary

Het nogal befaamde frambozenontbijt komt er weer aan. Een volledig verzorgde ontbijttafel vol met lekkers. Op 30 juni vindt het jaarlijkse frambozen ontbijt tussen de frambozenstruiken plaats. Een heerlijke en eerlijk ontbijt uit eigen keuken, waarbij iedereen plaatsneemt aan een lange tafel en zijn plekje schikt naast bekende en onbekende #sharingiscaring. Na afloop kun je op eigen gelegenheid het frambozenpad lopen met de audiotoer. Voor de kinderen is er een leuke puzzeltocht met verrassing en een speelcaravan. Natuurlijk zijn ons frambozenterras en biologische verswinkel ook geopend waar je onze frambozenproducten kunt proeven en shoppen. Schuif je ook aan? Prijs: 24,95 p.p. Reserveren is verplicht Plek voor 50 ontbijters

Datum: 30 juni 2019
Prijs volwassen: EUR 24.95 per persoon
Prijs kinderen 4 tot 12 jaar: EUR 13.95 per kind

Deelnemen? Selecteer met z'n hoevelen je deelneemt en bevestig je deelname.
Aantal kinderen
Aantal volwassenen

Raspberry Maxx in beeld

Elke webpagina van Raspberry Maxx wordt ingekleurd door één of meerdere achtergrond-afbeeldingen. Hieronder kun je de afbeeldingen van deze pagina afzonderlijk bekijken.

"Raspberry Maxx frambozendagen 2019"