RASPBERRY MAXX in het klein is fijn.

Frambozen nieuws

Raspberry Maxx bestaat alweer meer dan 15 jaar. We kijken terug op veel moois, veel enthousiasme en prachtige resultaten. Lieve klanten en heel veel potjes frambozenjam en lekkere taartjes verder.

Welkom in de winkel van Raspberry Maxx

Onze winkel is open op vrijdag (11-16) en zaterdag (9.30-16). Je kunt terecht voor onze frambozenproducten, cadeautjes, taart en taartjes maar ook voor biologische eitjes, fruit, groente en desembrood. Allemaal zoveel mogelijk biologische of lokaal.
Ook kun je in deze koudere maanden heerlijk in de verwarmde serre koffie drinken en lunchen.
Mocht je iets nodig hebben op andere dagen dan de vrijdag en zaterdag mag je me bellen als ik thuis ben word je geholpen. 0643037088 Als je via de webshop besteld en aangeeft dat je het afhaalt staat de bestelling klaar op het aangegeven tijdstip.
UPDATE 14 OKTOBER 2020. Door de maatregelen omtrent corona is op het moment de serre om te lunchen en koffie te drinken even dicht. Wel is de winkel open om al het lekkers ook mee te nemen naar huis. Bestel dus een proeverij to go vanaf 2 personen a 16,95 per persoon. Maar ik maak ook een heerlijk koffietje to go. ;-)

Alleen op vrijdag en zaterdag open in 2020

Vanaf 1 mei zijn we weer open om te beginnen alleen op de vrijdagen en zaterdagen. Mocht ik besluiten vaker open te gaan geef ik dit aan op onze social media. Online shoppen kan natuurlijk gewoon bij u thuis wanneer het u uitkomt. Onze koeken versturen we ook per post. Alleen de taart gaat niet lukken helaas.

Scones met frambozen

Je kent ze wel van die heerlijke zoete "broodjes" voor bij de thee. In Engeland heel bekend met clotted cream en frambozenjam.
We hebben altijd scones op ons frambozenterras. Kom gerust een keer proberen!

Raspberry Maxx in beeld

Elke webpagina van Raspberry Maxx wordt ingekleurd door één of meerdere achtergrond-afbeeldingen. Hieronder kun je de afbeeldingen van deze pagina afzonderlijk bekijken.

"RASPBERRY MAXX in het klein is fijn."