RM doorzetten in het klein is fijn.

Frambozen nieuws

Raspberry Maxx bestaat alweer meer dan 15 jaar. We kijken terug op veel moois, veel enthousiasme en prachtige resultaten. Lieve klanten en heel veel potjes frambozenjam en lekkere taartjes verder.

Weer welkom in de winkel van Raspberry Maxx

UPDATE 3 april 2020
De webshop is weer gevuld en vanaf 1 mei is de winkel weer open alleen op de vrijdag (11-17) zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur.
Vanaf vrijdag 5 juni gaan ook het terras en de serre weer open voor koffie met taart en lunch en proeverijen. Je kunt bij ons ruim zitten wel op 5 meter als je dat zou willen ;-) Lunch en proeverij altijd op reservering. Voor koffie met taart is altijd wel een plekje!
Mocht je iets nodig hebben op andere dagen dan de zaterdag mag je me bellen als ik thuis ben word je geholpen. 0643037088

Als je via de webshop besteld en aangeeft dat je het afhaalt staat de bestelling klaar op het aangegeven tijdstip.

Alleen op zaterdag open in 2020

Vanaf 1 mei zijn we weer open om te beginnen alleen op de zaterdagen. Mocht ik besluiten vaker open te gaan geef ik dit aan op onze social media. Online shoppen kan natuurlijk gewoon bij u thuis wanneer het u uitkomt. Onze koeken versturen we ook per post. Alleen de taart gaat niet lukken helaas.

Scones met frambozen

Je kent ze wel van die heerlijke zoete "broodjes" voor bij de thee. In Engeland heel bekend met clotted cream en frambozenjam.
We hebben altijd scones op ons frambozenterras. Kom gerust een keer proberen!

Raspberry Maxx in beeld

Elke webpagina van Raspberry Maxx wordt ingekleurd door één of meerdere achtergrond-afbeeldingen. Hieronder kun je de afbeeldingen van deze pagina afzonderlijk bekijken.

"RM doorzetten in het klein is fijn."